Jumeirah Creekside

Het Jumeirah Creekside hotel heeft een goede locatie, midden in het hart van Dubai, minuten verwijdert van enkele toonaangevende plekken, zoals de Dubai airport. Vanuit de 292 kamers die het hotel bevat, heb je een goed uitzicht over de Dubai Creek. Indien je van plan bent vooral de bezienswaardigheden af te lopen in Dubai, is het Jumeirah Creekside hotel een uitstekende keus. Naast de handige locatie, heeft u ook toegang tot alle extra's die het Jumeirah hotelketen u aanbiedt. Dit houdt onder andere gratis toegang tot het wildwaterpark Wild Wadi in en een eenmalig bezoek aan het privé strand van Jumeirah. Het hotel ligt pal naast de airport van Dubai, met de taxi bent u nog geen 10 minuten onderweg. Wilt u meer hotels bekijken van de Jumeirah keten? Klik dan hier.

Kamers & Suites

Superior kamer

In deze kamer heeft u de keuze tussen een kingsize bed of twee aparte bedden. De kamer heeft een max. van twee volwassenen en een kind tot 11 jaar. Hieronder vindt u enkele kamer faciliteiten:

  • 42m2
  • badkamer inclusief bad
  • Uitzicht over Dubai
  • Airconditioning
  • Gratis Wifi
  • Jumeirah faciliteiten

Deluxe kamer

Premier kamer (Kingsize bed/twee aparte bedden)

Studio Suite

Suite

Voor meer informatie over de bovengenoemde kamers, neem contact met ons op of vraag direct aan! 


Hotel faciliteiten

Overal gratis Wifi Toegang tot Wild Wadi Fitness ruimte
Welness centrum Buitenzwembad Sauna
Jumeirah faciliteiten Toegang tot privéstrand Handige locatie in centrum

Locatie van het hotel

Het hotel bevindt zich tussen de airport van Dubai en de Dubai Creek Yacht & Golf club in. Het centrum van Dubai is zo'n 15 minuten van het hotel verwijderd (met de taxi), het Jumeirah strand en de Jumeirah Road ongeveer 20.

Afdrukken