Intercontinental Festival City Hotel

Het Intercontinental Festival City Hotel ligt aan de jachthaven van Dubai en aan het winkelcentrum Festival City. Als u er een sportief dagje op uit wilt, is dat heel dichtbij mogelijk. De Al Badia golfbaan ligt namelijk op ongeveer 10 minuten rijden. Ook in het hotel zelf zijn er genoeg activiteiten te doen. U kunt bijvoorbeeld een middag de fitnessruimte in of lekker heel de dag genieten van de full-service spa inclusief aromatherapie. Alle kamers in het hotel heb een mooi uitzicht over de skyline van Dubai en hebben grote ramen waar de zon gemakkelijk door binnenvalt. Het hotel is tevens gemakkelijk bereikbaar vanaf het vliegveld, met de taxi bent u ongeveer 10 minuten onderweg. Wilt u meer zien van de IHG (Intercontinental Hotel Group? Klik dan hier.


Kamers & Suites

Deluxe kamer

In deze kamer mogen maximaal 2 volwassen en een kind tot 12 jaar geboekt worden. U kunt voor bijbetaling uitzicht op de Khor Dubai bijboeken. Enkele faciliteiten:

  • 44m2
  • Uitzicht op skyline
  • badkamer met een bad
  • Airconditioning
  • Gratis Wifi
  • Flatscreen-tv

Executive kamer

Suite met 1/2 slaapkamers

Voor meer informatie over de bovengenoemde kamers, neem contact met ons op of vraag direct aan! 


Hotel faciliteiten

Sauna Buitenzwembad als balkon Overal gratis WiFi
Vlakbij airport Tuin & terras Massage
Fitness ruimte Welness centrum Golfbaan vlakbij

Locatie van het hotel

Het hotel bevindt zich naast de airport van Dubai en de Dubai Creek Yacht & Golf club. Het centrum van Dubai is zo'n 15 minuten van het hotel verwijderd (met de taxi), het Jumeirah strand en de Jumeirah Road ongeveer 20.

Afdrukken