Het Nassima Royal hotel maakt onderdeel uit van de Radisson hotelketen. Het hotel bevindt zich op een zeer goede locatie, 5 minuten westelijk ligt het strand en 5 minuten oostelijk ligt het grootste shoppingcentra van Dubai, de Dubai Mall. Het World Trade Center van Dubai bevindt zich er zelfs direct naast, waar je vanuit het hotel op uitkijkt. Het hotel biedt een grote diversiteit aan eetgelegenheden aan, met veel verschillende gerechten vanuit de gehele wereld. Hiernaast heeft de Nassima Royal een brede keus uit kamers, waar u hieronder meer over kunt vinden. Het hotel is tevens gemakkelijk bereikbaar vanaf de airport van Dubai, met een taxi bent u ongeveer 15 minuten onderweg. Wilt u meer bekijken van de Radisson hotelketen? Klik dan hier.


Kamers & Suites

Superior kamer

Deze kamer mag maximaal 2 volwassenen en een kind tot 12 jaar bevatten. Er is een upgrade mogelijk naar een deluxe of club kamer. Enkele faciliteiten:

 

  • 41m2
  • Uitzicht op de stad
  • badkamer met een bad
  • Airconditioning
  • Gratis Wifi
  • Flatscreen-tv

Premier suite

Executive suite

Suite met 1/2 slaapkamers

Ambassador suite

Royal suite

Voor meer informatie over de bovengenoemde kamers, neem contact met ons op of vraag direct aan! 


Hotel faciliteiten

Sauna Bibliotheek Overal gratis WiFi
Nederlands gesproken taal Nachtclub Massage
Fitness ruimte Welness centrum Bubbelbad

Locatie van het hotel

Het Nassima Royal ligt ongeveer 1 kilometer zuidelijk van het World Trade Center van Dubai. Het dichtstbijzijnde strand, de Jumeirah Public Beach, ligt ongeveer 5 kilometer verderop. Dit geldt ook voor Downtown Dubai, beide zijn binnen een kwartier met de taxi te bereiken.

Afdrukken