Madinat Jumeirah Mina A'Salam

Het Mina A'Salam resort is perfect om heerlijk tot rust te komen. Mina A'Salam betekent dan ook letterlijk 'haven van vrede'. Het Mina A'Salam is het beginpunt van de Madinat Jumeirah, vanuit hier leiden alle waterwegen naar de verschillende faciliteiten, zoals de Talise spa en de traditionele souk. Het Mina A'Salam is bedoelt voor alle reizigers, of u nu op een zakelijke bezoek bent of lekker met de familie ertussen uit wilt, hier komt u niks tekort. Kijk uw ogen uit in de opening van het Madinat Jumeirah dorp! Wilt u meer hotels bekijken van de Jumeirah keten? Klik dan hier.


Kamers & Suites

Deluxe kamer

Deze kamer is ingericht in een mooie Arabische stijl. Er mogen maximaal twee volwassenen en twee kinderen tot 12 jaar per kamer. Hieronder vindt u enkele kamer faciliteiten:


 

  • 50m2
  • Zicht op zee
  • badkamer met een regendouche
  • Airconditioning
  • Gratis Wifi
  • Inloopkast

Executive kamer (zicht op meer/zee)

Suite

Voor meer informatie over de bovengenoemde kamers, neem contact met ons op of vraag direct aan! 


Hotel faciliteiten

Overal gratis Wifi Toegang tot privéstrand Gratis toegang tot Wild Wadi
Breed assortiment restaurants Fitness/Welness ruimte Binnen -en buitenzwembad
Nachtclub Massage Watersportfaciliteiten

Locatie van het hotel

Het hotel bevindt zich in het Madinat Jumeirah, vlakbij het palmeiland van Dubai, aan de Jumeirah Road. Downtown Dubai is bereikbaar met de taxi, de reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten. Op loopafstand is de Mall of the Emirates te vinden, waar geshopt kan worden.

Afdrukken