Jumeirah Zabeel Saray

De locatie van de Zabeel Saray is werkelijk wonderbaarlijk, het hotel ligt namelijk gelegen op een menselijk aangelegd palmeiland. De ingang naar een van de 379 elegante kamers is al bijna even spectaculair aangezien de lobby tot in het kleinste detail is aangekleed. Vanuit alle kamers is er een prachtig uitzicht te bewonderen, het hotel wordt immers omringt door de zee. Het hotel is een echte bron voor rust, het heeft de beschikking over sauna's, stoomkamers, sneeuwkamers, Turkse hamams etc. In het Zabeel Saray bevinden zich hiernaast ook nog eens 10 verschillende restaurants, die allemaal een andere cultuur aanbieden! Wilt u meer hotels bekijken van de Jumeirah keten? Klik dan hier.


Kamers & Suites

Deluxe kamer

De deluxe kamers komen in twee vormen, namelijk met uitzicht op zee of uitzicht op zee en de palmeilanden (meerprijs) er zijn max. twee volwassenen toegestaan. Kamer faciliteiten:


 

  • 46m2
  • Balkon met zicht op zee
  • Badkamer met regendouche
  • Airconditioning
  • Gratis Wifi
  • Turks marmeren bad

Deluxe familie kamer

Grand deluxe familie kamer

Junior Suite

Imperial Suite (1/2 slaapkamers)

Voor meer informatie over de bovengenoemde kamers, neem contact met ons op of vraag direct aan! 


Hotel faciliteiten

Overal Gratis Wifi Hamam Eigen strand
Veel restaurants Binnen/buitenzwembad Massage
Nachtclub Fitness/welness centrum Watersportfaciliteiten

Locatie van het hotel

Het hotel ligt op het palmeiland van Dubai. U kunt gemakkelijk gebruik van van alle faciliteiten op het palmeiland, het centrum van Dubai is echter wat lastiger te bereiken. Met de taxi bent u naar bijvoorbeeld Downtown Dubai ongeveer 35 minuten onderweg.

Afdrukken