Dubai

Dubai staat garant voor een aangename en boeiende reiservaring met de juiste ingrediënten: zon, zee, strand, heel veel mooie malls en boeiende excursies. U vindt er zeer goede restaurants, de meest luxe hotels en een bruisend nachtleven. In Dubai is alles te vinden in de overtreffende trap, neem een voorbeeld aan het Burj L Arab Hotel, dit is het enige 7-sterren hotel ter wereld. Of de 'Mall of the Emirates', een shopping centrum met ruim 450 winkels!

 


 

Excursie Dubai

Excursies Dubai

 Ook qua excursies is het aantal mogelijkheden bijna onbeperkt in Dubai. Van een romantische tocht over de Dubai Creek met een traditionele Dhow, genietend van het uitzicht over de skylines, tot het trotseren van het kale woestijnlandschap met een quad. Dit is enkel een kleine greep uit het gigantische aanbod excursies die mogelijk gemaakt kunnen worden in Dubai. Als u meer voorbeelden wilt bekijken, of zelf een goed idee heeft voor een excursie, klik dan hieronder!

 

Check de mogelijkheden

 

   


 

Pakketreis Dubai

 Pakketreizen Dubai

Naast de normale vakanties en excursies kunnen wij ook een pakketreis geheel op maat voor u in elkaar zetten. Als u speciale wensen heeft tijdens uw verblijf in Dubai, bent u bij ons aan het juiste adres. U geeft ons het te gebruiken budget op, waarmee wij kijken wat er allemaal voor u mogelijk is. Van het regelen van vluchten en vervoer naar het hotel, tot het inrichten van uw gewilde dagelijkse bezigheden. Klik hieronder om een kijkje te nemen naar een aantal voorbeelden, wat u misschien aanspreekt. Geef anders uw eigen idee bij ons af!

 

kies of stel uw reis samen

 

 


  

Aanbieding Dubai  

Aanbiedingen Dubai

Naast de op maat gemaakte pakketreizen die we voor u kunnen realiseren, hebben wij zelf ook een aantal aanbiedingen klaarstaan. Gaat u romantisch met zijn tweetjes, of met het gehele gezin? Er staat vast een aanbieding klaar voor u. Zelfs met een geringer budget zijn er onwijs veel mogelijkheden in de luxe van Dubai. Voor het bekijken van onze aanbiedingen klikt u hieronder!Vind uw aanbieding

 

 


Hotels Dubai

Zoals bijna alles, is ook het aanbod hotels in Dubai gigantisch. Hieronder vind u een kleine selectie uit de brede collectie hotels die wij u kunnen aanbieden in Dubai. 

 

Burj Al Arab

Seven stars

Een levenservaring die eigenlijk niemand mag missen.

Bekijk het hotel

Atlantis the Palm

Hotel op een eiland

Gelegen op het 'human made' palmeiland van Dubai

Ontdek het eiland

Madinat Jumeirah

Compleet Arabisch dorp

ruim 40 hectare grond aan hotels

Lees hier verder