Abu Dhabi is een absoluut magische bestemming voor uw luxe vakantie. Abu Dhabi is het grootste emiraat van de zeven Emiraten en staat bekend als de meest moderne stad van het Midden Oosten. In en rondom de stad vindt u luxe en betaalbare strandhotels en uitstekende restaurants, gelegen aan de Perzische golf. Abu Dhabi is een combinatie van moskeeën en ultramoderne wolkenkrabbers. In de moderne stad vindt u de grote winkelcentra en de lange boulevard, de Corniche Road, de trots van Abu Dhabi. Hier kunt u de moderne stad ervaren met een tal van wolkenkrabbers, talloze bankgebouwen en mooie parken met een prachtig uitzicht over de Perzische golf.

 


 

Excursies Abu Dhabi

U wordt opgehaald bij uw hotel tijdens deze excursie komt u langs alle hoogtepunten van Abu Dhabi. Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Emiraten. U bezoekt onder meer de Sheikh Zayed Moskee, dit is de 3e grootste moskee ter wereld. Later op de dag gaat u verder om de paleizen van de Sheikh te bekijken. U stopt onderweg bij het adembenemende hotel Emirates Palace om foto’s te maken.U vervolgt uw weg om het Manhattan van het  Midden Oosten te bekijken, de skyline van Abu Dhabi laat zich zeker meten met het echte Manhattan, en u zult hier zeker wat foto’s schieten. In het Oosten van  Abu Dhabi bezoekt u een middeleeuws dorpje waar u wordt ondergedompeld in de cultuur en de levensstijl van het oude Midden Oosten. Er is een kleine winkel waar u souvenirs kunt kopen uit het verleden van de Bedoeïnen. Hierna bezoekt u een souk waar u typische souvenirs uit het Midden Oosten kunt kopen. Aan het einde van de dag wordt u weer teruggebracht naar uw hotel.

 

Kies uw excursie 

 


  

Pakketreizen Abu Dhabi

Naast de normale vakanties en excursies kunnen wij ook een pakketreis geheel op maat voor u in elkaar zetten. Als u speciale wensen heeft tijdens uw verblijf in Abu Dhabi, bent u bij ons aan het juiste adres. U geeft ons het te gebruiken budget op, waarmee wij kijken wat er allemaal voor u mogelijk is. Van het regelen van vluchten en vervoer naar het hotel, tot het inrichten van uw gewilde dagelijkse bezigheden. Klik hieronder om een kijkje te nemen naar een aantal voorbeelden, wat u misschien aanspreekt. Geef anders uw eigen idee bij ons af!

Zoek uw passende pakket

 

 


  

 Aanbiedingen Abu Dhabi

Naast de op maat gemaakte pakketreizen die we voor u kunnen realiseren, hebben wij zelf ook een aantal aanbiedingen klaarstaan. Gaat u romantisch met zijn tweetjes, of met het gehele gezin? Er staat vast een aanbieding klaar voor u. Zelfs met een geringer budget zijn er onwijs veel mogelijkheden in de luxe van Dubai. Voor het bekijken van onze aanbiedingen klikt u hieronder! 

 

Bekijk de aanbiedingen

 

 


 

Hotels Abu Dhabi 

 Abu Dhabi biedt een groot aantal hotels aan. Hieronder vindt u een paar voorbeelden:

The Yas Viceroy Hotel

Ongekende luxe

Gelegen op het Yas Marina Circuit

Lees hier verder

Shangri-La Qaryat Al Beri

Prachtige ligging

Meer dan 1 km aan privé strand

Bekijk het hotel

Hyatt Capital Gate

Scheve toren van Abu Dhabi

190 kamers met zicht op zee

Kies een kamer